Beşiktaş, yeni sezonun kadro planlamasına başlarken, gidecek ve kalacak yabancı futbolcularını belirledi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş 20 yabancı futbolcusunun 9'unu kadroda tutmaya karar verdi. Diğer 7 futbolcuyla ise ayrılık kararı alındı.

Beşiktaş, kiralık gönderilen oyuncularıyla birlikte kadrosunda toplam 20 yabancı futbolcuya sahip. Kulüp, hangi oyuncuları kadroda tutacağı ve hangilerini göndereceği konusunda kararını verdi..

Milliyet'in haberine göre, Beşiktaş 20 yabancı futbolcusunun 9'unu kadroda tutmaya karar verdi. Sözleşmeleri devam eden ve büyük olasılıkla Beşiktaş'ta kalmaya devam edecek olan 9 futbolcu şunlar:

Omar Colley, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku, Milot Rashica, Al-Musrati, Ernest Muçi, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic ve yerli statüsünde oynayan Bakhtiyor Zaynutdinov.

Galatasaray’ın eski futbolcusundan derbi yorumu: Net favori olarak gözüktüğü maç olacak Galatasaray’ın eski futbolcusundan derbi yorumu: Net favori olarak gözüktüğü maç olacak

Haberde, Vincent Aboubakar, Jackson Muleka, Daniel Amartey ve Jonas Svensson'un geleceklerinin an itibarıyla belirsiz olduğuna vurgu yapıldı.

Gelecek sezon kadroda olmayacak yabancı futbolcular ise şöyle sıralandı: Valentin Rosier, Jean Onana, Javi Montero, Ajdin Hasic, Ante Rebic, Joe Worrall ve Rachid Ghezzal.

Kaynak: HABER MERKEZİ