Beşiktaş, Omar Colley ve Serkan Emrecan Terzi'nin MKE Ankaragücü maçında yer almayacağını açıkladı. Colley'in Yılport Samsunspor maçında kafasına aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı, Terzi'nin ise sol uyluk üst bölgesinde (adduktor) yüksek risk saptanması nedeniyle kadroda yer almayacağı belirtildi.

Dursun Özbek'ten Galatasaray'a şampiyonluk hediyesi Fenerbahçe'nin peşinde olduğu dünya yıldızı geliyor Dursun Özbek'ten Galatasaray'a şampiyonluk hediyesi Fenerbahçe'nin peşinde olduğu dünya yıldızı geliyor

Zainutdinov da Sakatlandı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, Bakhtiyor Zainutdinov'un da sakatlandığı duyuruldu. 16 Nisan 2024 tarihinde antrenmanda uyluk sol arka kısmında ağrı hisseden Zainutdinov'un MR görüntülemesinde uyluk üst arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edildiği bildirildi. Zainutdinov'un tedavisine sağlık ekibince başlandığı aktarıldı.

Beşiktaş'ta Sakatlık Sorunu Büyüyor

Beşiktaş, daha önce yaptığı açıklamayla takımın iki önemli ismi Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'un da sakatlandığını duyurmuştu. Bu şekilde Beşiktaş'ta sakatlık sorunu büyüyor ve Ankaragücü maçında birçok önemli isim görev alamayacak.

Peki Beşiktaş Bu Sorunu Nasıl Çözecek?

Beşiktaş'ın teknik direktörü Serdar Topraktepe, sakatlanan futbolcuların yerine kimlerin görev alacağını belirlemek için bir plan hazırlaması gerekiyor. Bu planın başarılı olup olmayacağı ise Ankaragücü maçında ortaya çıkacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ