Beşiktaş'ın tartışmalı ismi Vincent Aboubakar'ın geleceği hala belirsizliğini koruyor. Ancak Aboubakar'ın, Siyah-Beyazlıların gelecek planları içinde yer almadığı ifade ediliyor. Bunun en büyük nedeni ise oyuncunun 3.5 milyon euroluk yüksek maaşı. Bu yüksek maaş, ayrılığın gerçekleşmesindeki en büyük engel olarak gösteriliyor.

Aboubakar 1

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi sonrası kadro dışı bırakılan ancak Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un talebiyle affedilen Aboubakar, beklenen performansın altında kaldı.

Aboubakar 2

Beşiktaş'ta yaşananların ardından forma şansı bulduğu maçlarda beklenen performansı sergileyemeyen ve taraftarlarca protesto edilen Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'taki geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Aboubakar 4

Sabah gazetesinin haberine göre, Beşiktaş yönetimi, Vincent Aboubakar'ı gelecek sezon için kadroda düşünmüyor.

Aboubakar 5

Beşiktaş yönetimi, hem Vincent Aboubakar'dan bonservis geliri elde etmek hem de oyuncunun yüksek maaşından kurtulmak amacıyla hareket etmeyi planlıyor. Aboubakar'ın 1+1 yıl daha devam eden sözleşmesinden kurtulmanın yollarını arıyor.

Aboubakar 6

Aboubakar'ın Beşiktaş'tan aldığı rakamı yakalayabileceği bir sözleşme peşinde olduğu belirtiliyor. Ancak Beşiktaş'ın bu yüksek maaşı karşılayacak bir kulüp bulamaması durumunda, Aboubakar'ın ayrılığına istekli olmadığı ifade ediliyor.

Aboubakar 7

Aboubakar'ın potansiyel taliplerinin oyuncunun bonservis ücretini ödemeye isteksiz olmaları, ayrılık planlarının bir diğer engeli olarak belirtiliyor.

Aboubakar Beşiktaş

Kulüplerin, Aboubakar'ı bonservis bedeli ödemeden transfer etmek istedikleri haberlerde yer alıyor.

Vincent Aboubakar2

Bu sezon toplam 27 maça çıkan Vincent Aboubakar 11 gol, 3 asistlik skor katkısı verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ