Beşiktaş Levent'te, iddiaya göre aks kıran bir hafif ticari aracın karşı yöne geçmesi sonucunda lüks Maserati otomobilin de aralarında bulunduğu 8 aracın karıştığı feci kaza, görüntülerle ortaya çıktı. Kazada 8 kişi hafif şekilde yaralanmıştı.

Edinilen bilgilere göre, önceki gün Beşiktaş Levent Büyükdere Caddesi'nde yaşanan olayda, Beşiktaş istikametine seyreden 34 CYR 227 plakalı hafif ticari araç, aks kırması sonucu sürücünün kontrolünden çıkarak bariyerleri aşıp karşı şeride geçti. Bu araç, akış halindeki diğer araçlara çarparak 2 otomobilin üzerine çıktı ve toplamda 8 araç karıştığı zincirleme bir kazaya yol açtı.

Diyarbakır'da gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarına geçici yasak getirildi Diyarbakır'da gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarına geçici yasak getirildi

Kazada 8 kişinin hafif şekilde yaralandığı ve olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibinin sevk edildiği belirtildi. Kazaya karışan lüks Maserati marka otomobilin sürücüsünün bir milletvekilinin yeğeni olduğu öğrenildi.

Kazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde, süratli gelen hafif ticari aracın yalpalayarak kontrolden çıktığı ve ortadaki bariyerleri kırarak karşı yöne uçtuğu görülüyor.

Kaynak: İHA