İsrailli aşırı sağcı bakanlar, Gazze'de ateşkes çağrısı yapan Kamala Harris'i hedefe koydu İsrailli aşırı sağcı bakanlar, Gazze'de ateşkes çağrısı yapan Kamala Harris'i hedefe koydu

Endonezya'nın Jambi eyaletinde, ormandan kauçuk toplamak için çıkan 56 yaşındaki Jarrah, bir anda kayboldu. Ailesi yaşlı kadından haber alamayınca hemen yetkililere haber verdi ve arama kurtarma çalışmaları başladı. Ancak ekipler ormanda yaşlı kadın yerine karnı şiş halde bir piton buldu.

Ekipler, yılanın karnını keserek 56 yaşındaki Jarrah'ın cansız bedeni ile karşılaşınca dehşete düştü. O anlar kameralara yansıdı.

piton 2

Dünyanın en yaşlı insanı uzun yaşamın sırrını açıkladı: "Bu iki besini tüketin..." Dünyanın en yaşlı insanı uzun yaşamın sırrını açıkladı: "Bu iki besini tüketin..."

Gebeliği beklediği gibi gitmedi! Tam 12 ay boyunca hamileydi! Tıp dünyası çözemedi Gebeliği beklediği gibi gitmedi! Tam 12 ay boyunca hamileydi! Tıp dünyası çözemedi

Yerel polis, CNN Endonezya'ya yaptığı açıklamada, Jarrah'ın Pazar günü ailesinin evinin yakınındaki ormanda kauçuk topladıktan sonra eve dönememesi üzerine arama başlatıldığını belirtti. Jarrah'ın kocası, bölgeyi aramasına rağmen sadece sandalet, başörtüsü, ceket ve bıçağını bulduğunu söyledi.

piton 3

Evrim hikâyesini sil baştan yazacak bir keşif! 247 milyon yıllık canlı türü bulundu Evrim hikâyesini sil baştan yazacak bir keşif! 247 milyon yıllık canlı türü bulundu

Ertesi gün, o ve bir arama ekibi aynı bölgeye döndüler ve burada midesi şişmiş dev bir pitonla karşılaştılar.

Video, bir gönüllünün pitonun başını bir dalla aşağıda tutarken, diğerlerinin onu şişmiş alana vurmaya başladığını gösteriyor.

piton 4

Videonun rahatsız edici bir kısmı köylülerin pitonun karnını keserken ve yetkililerin kayıp büyükannenin yutulmuş cesedi olduğuna inandıkları şeyi ortaya çıkardığını gösteriyor.

ViralPress, yerel Terjun Gajah köyünün başkanı Anto'nun "Herkes şok oldu" dedi. "Aradığımız kadının yılanın midesinde olduğu ortaya çıktı."

Anto, piton Jahra'yı ısırmış ve sonra onu yutmadan önce etrafına sarmış olabilir, dedi. Ayrıca bu olayın yaşanmasının en az iki saat sürer dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ