Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak ve Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Raşit Gödelek, denetimleri yerinde takip etti. Kaymakam Çit, vatandaşlarla bayramlaşıp, sürücüleri trafikte dikkatli olmaları konusunda uyardı. Jandarma ekipleri de kolonya ve şeker ikram edip, trafik kuralları broşürleri dağıttı.

Bayramda 527 Personel Görev Yapacak

Kaymakam Çit, "Bayramda Bodrum'u tercih eden misafirlerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldık. 75 araç ve 527 personelle bayramda görev yapılacak. Otellerdeki doluluk oranının yüzde 75-80 civarında olduğunu tahmin ediyoruz. Kentimizde bayram süresi boyunca yaklaşık 800 bin vatandaşımızın olmasını bekliyoruz" dedi.

Otellerde Doluluk Oranı Yüzde 60'lara Çıktı

Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin ise "Nisan ayıyla sezon bu yıl ilk defa erken açılacak. Otellerdeki doluluk oranı yüzde 60'lar civarında. Bodrum'da her bütçeye uygun tatil var. Kruvaziyerler gelmeye devam edecek" diye konuştu.

Bodrum'da Tatil Yapanlar Memnun

Üsküdar Belediyesi’nden emeklilere pazar alışverişi desteği: Başvuru 15-25 mayıs tarihleri arasında Üsküdar Belediyesi’nden emeklilere pazar alışverişi desteği: Başvuru 15-25 mayıs tarihleri arasında

Konya'dan Bodrum'a tatil için geldiklerini söyleyen Taner Can Demir de "Tatil için buradayız, Muğla ve Bodrum'u seviyoruz. 3 gün tatil yapacağız" dedi.

Kaynak: DHA