Olayın perde arkası

Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında Soğukkuyu Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda yaşandı. Bir hastanede çalışan Çiğdem Dıvrak ile market işleten Erdoğan Dıvrak, 20 Kasım’da boşanacakları için sürekli tartışıyorlardı. Dün gece de evde yine kavga eden çift, birbirlerine bağırmaya başladı. Bu sırada Erdoğan Dıvrak, yanında getirdiği tabancayla eşine ateş etti. Çiğdem Dıvrak, başından aldığı kurşunla olay yerinde can verdi. Erdoğan Dıvrak ise pişmanlık duyarak aynı tabancayı kendi başına dayayıp, tetiği çekti.

Olayı duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Yapılan incelemede çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, olay yerindeki işlemlerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Erzin’de çıkan baraka yangını söndürüldü Erzin’de çıkan baraka yangını söndürüldü

Çiftin çocukları ne olacak?

Olayda hayatını kaybeden çiftin biri 19, diğeri 12 yaşında iki çocuğu olduğu öğrenildi. Çocukların, olay sırasında evde olmadıkları ve yakınlarına teslim edildikleri bildirildi. Çocukların, psikolojik destek alacakları ve boşanma davasının sonucuna göre velayetlerinin belirleneceği kaydedildi.

Kaynak: (DHA)