Milli Takım, hazırlık maçında Macaristan'a 1-0 yenilirken, oyuna ikinci yarıda giren Arda Güler'in performansı dikkat çekti.

Ntvspor'unn haberine göre: İspanyol basını, Real Madrid'in genç yeteneği için övgü dolu sözler sarf etti.

Marca 'Türkiye'nin Macaristan'a mağlubiyetinde Arda Güler'den güzel dakikalar'

"Ikinci yarıda sahaya giren Arda Güler, son 30 dakikada etkili bir performans sergiledi. Beraberlik golü için bir fırsat yakalasa da değerlendiremedi. Güler, bir şut denemesinde bulundu, 6 ikili mücadeleyi kazandı ve pas isabet oranını yüzde 77 olarak kaydetti."

AS 'Güler büyüsünü gösteriyor'

"Macaristan mağlubiyetinde yeteneğini sergileme fırsatı bulan Madridli oyuncuya 30 dakika şans tanıyan Vincenzo Montella, Arda'yı sağ kanatta görevlendirdi."

Mundo Deportivo 'Real Madridli Güler Budapeşte'de Macaristan'a meydan okuyamadı'

"Maçın son yarım saatinde, Vincenzo Montella, Real Madrid'in 19 yaşındaki hücum oyuncusu Arda Güler'i sahaya sürdü. Arda, oyuna girdikten sonra 2 korner kullandı ve kaleye bir şut çekti. Real Madridli oyuncunun varlığı, Montella'nın takımının hücum hattına daha fazla dinamizm kazandırdı. Arda Güler, her duran topu kullanma fırsatı buldu ve yaptığı ortalar rakip kaleye tehdit oluşturdu, ancak golle sonuçlanmadı."

Diario Madritistan 'Arda Güler Türkiye'yi heyecanlandırıyor

"Real Madrid'in genç yeteneği, ilk 11'de yer alamadı ancak ikinci yarıda sergilediği yarım saatlik performansla ülkesini heyecanlandırdı. Türkiye'nin yıldızı Arda Güler, Macaristan karşılaşmasında gösterdiği performansla dikkat çeken isimlerden biriydi. Montella'nın yönettiği takımın en önemli umutlarından biri olan Arda Güler, İtalyan teknik direktör tarafından düzenli olarak övülse de, Puskas Arenas'taki maçta yedek kulübesinde yer aldı. Arda'nın oyuna girmesiyle Türk takımı skoru değiştiremese de, daha fazla fırsat buldu ve oyununu geliştirmeye başladı."

Kaynak: HABER MERKEZİ