Bursa'da 17 yaşındaki genç Enes Filiz, parkta bulduğu para dolu çantayı tereddüt etmeden polis karakoluna teslim etti. Çantasını kaybeden Sezen Çakırdoğan, genç adama sarılarak teşekkür etti.

para para-1

Olay, dün akşam saatlerinde Merinos Parkı'nda meydana geldi. Sezen Çakırdoğan, içerisinde bir miktar para bulunan çantasını parkta unutarak evine gitti. Enes Filiz ise arkadaşıyla parkta gezerken çantayı fark etti. Genç adam çanta ile birlikte Merinos Polis Merkezi Amirliği'ne gitti. Polis ekipleri çantayı inceledikten sonra sahibi Sezen Çakırdoğan'a ulaştı.

para kadın

Çantasını teslim alan Sezen Çakırdoğan, Enes Filiz'e teşekkür ederek, "Çantamda hiçbir eksik yok. Genç bir arkadaşımız çantamı bularak karakola teslim etmiş. Hâlâ iyi insanlar var demek" dedi.para-26

Enes Filiz ise olayı şu şekilde anlattı: "Arkadaşımla parka dolaşmaya gittim. Daha öncesinde de gezdiğimiz için yorulmuştuk. Banklara oturmak istedik, o esnada gözüm bir çantaya çarptı. Biz de çantayı alarak karakola getirdik. Çantanın içerisinde bir miktar nakit para ve kredi kartları varmış. Sahibine ulaşarak teslim ettik."

para kadın genç

Valilik'ten Ankara için kuvvetli yağış uyarısı! Valilik'ten Ankara için kuvvetli yağış uyarısı!

Sezen Çakırdoğan, çantasını teslim alan Enes Filiz'e karakol çıkışında teşekkür ederek, "Ben adak adamıştım, bu benden sana hediye" diyerek cebine bir miktar para koydu. 

Kaynak: İHA