Sivas merkezli sahte engelli raporu operasyonunda 10 şüpheli tutuklandı Sivas merkezli sahte engelli raporu operasyonunda 10 şüpheli tutuklandı

Parkta Bıçaklanan Şahıs Sokakta Yürüdü

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Büyükçekmece Tepecik Atatürk Mahallesi Ulus Caddesi Doğan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Yıldıray Koç (50) isimli şahıs, Tepecik Barış Parkı’nda kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı. Koç, aldığı bıçak darbesine rağmen sokakta yürümeye çalıştı. Ancak, geldiği sokaktaki bir arabaya yaslanırken bilincini kaybetti. Koç, bir anda yere yığıldı.

A W192488 02

Şahsın Ölüm Anı Kamerada

Çevredeki vatandaşlar, yerde hareketsiz yatan Yıldıray Koç’u fark edip durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Koç’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Koç’un cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Koç’un ölüm anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde, vatandaşların Koç’a ilk yardım yapmaya çalıştıkları görüldü.

Cinayetin Faili ve Sebebi Araştırılıyor

Cinayetin faili ve sebebi henüz belirlenemedi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay yerinde ve çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Cinayet zanlısının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İHA