Büyükçekmece'de bir İETT otobüsü, akşam saatlerinde Güzelşehir yolu üzerinde meydana gelen yağışın etkisiyle kayarak bariyerlere çarptı. Otobüs şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmadı.

Çevredeki Vatandaşlar İhbar Etti

Kaza, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edilmesiyle öğrenildi. Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de olası yaralanmalara karşı incelemelerde bulundu.

Otobüs Boştu, Sürücüde Sorun Yok

Kazanın ardından yapılan incelemelerde otobüsün boş olduğu ve kazada herhangi bir yaralanmanın meydana gelmediği tespit edildi. Otobüs sürücüsünün de kazadan herhangi bir şekilde etkilenmediği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cenaze evlerinde ikram geleneğine son verecek proje o şehir'de hayata geçti Cenaze evlerinde ikram geleneğine son verecek proje o şehir'de hayata geçti

Kaza Trafiği Etkiledi

Yağmurda kayan İETT otobüsünün bariyerlere çarpması nedeniyle trafikte kısa süreli bir yoğunluk yaşandı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, kazanın kesin sebebinin araştırıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA