Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu’nda sandıkların açılmasıyla oyunu kullandı. Sınıfı kahkahaya boğan ünlü komedyen, kendisini görüntüleyen İHA muhabirinin oy pusulasının uzunluğuyla ilgili sorduğu "Katlarken zorlandınız mı?" sorusuna, "Sizin esprilerinizi kim yazıyor? Bana amatör geldi de" cevabıyla yanıt verdi, bu esprisiyle herkesi güldürdü.

Yerel Seçimler kapsamında bugün sabah saat 08.00'de sandıkların açılmasıyla birlikte vatandaşlar oy kullanmaya başladı. Bu süreçte ünlü isimler de sandık başına gelerek tercihlerini belirledi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz da seçim günü erken saatlerde oy kullanmak için sandık başına gelen ünlülerden biriydi. Yaklaşık bir saat sonra, sabah saat 10.00 civarında oy kullanmak üzere gelen Cem Yılmaz, sırada bekleyen milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tokalaştı. Kendine özgü esprileriyle yine keyifli anlar yaşatan Yılmaz, gazetecilere dönerek, "Kırdı geçirdi yazın başına, geçen senekinden dolaptan çıkartıp. Yine de bir şey çıkar" şeklinde espri yaparak gülümsetti.

Evden beraber geldik!

Ardından sınıfa giren Yılmaz, 1246 numaralı sandığın başına doğru ilerledi. Kendisini görüntüleyen gazetecilere dönerek, "Allah, Allah, tuhaf. Bir şey de çıkmayacağını söyledim ama" diyerek tebessüm etti. Seçmen pusulasını beklerken sandık görevlileriyle sohbet eden Yılmaz, gazetecilere dönerek, "Evden beraber geldik. Onlar daha önce uyandı, kahvaltı hazırladı" dedi ve sınıftakileri kahkahaya boğdu. Daha sonra seçmen pusulasını beklerken bir görevlinin cep telefonunu hatırlatması üzerine ellerini kaldırarak "üstümde yok" dedi. Pusulayı eline aldığında fotoğraf çeken gazetecilere dönmesi ise sınıfta bir kez daha kahkahaların uçuşmasına neden oldu.

Oy pusulası uzunluğunu sorusuna kısa yanıt

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, oy kullanma işlemini tamamladıktan sonra sandık başına geçti. Gazetecilerin yaklaşımına esprili cevaplar veren Yılmaz, pusulayı atacakmış gibi davrandı ve ardından oy kullanma işlemini tamamladı. Muhabirlerin sorularına kısa cevaplar veren Yılmaz, oy pusulasının uzunluğuna ilişkin bir muhabirin hatırlatması üzerine sadece "Evet" diyerek yanıt verdi.

Kahkahaya boğan yanıt!

İHA muhabirinin, oy pusulasını katlarken zorlanıp zorlanmadığı yönündeki espri dolu sorusuna Cem Yılmaz'ın verdiği "Sizin esprilerinizi kim yazıyor. Bana amatör geldi de" cevabı, çevredeki insanları kahkahaya boğdu. Yılmaz, ardından "Şimdi kimler kimler geliyor. Tarkan’ı gördüm" diyerek yürüyüşe geçti ve elektrikli bisikletine binerek okuldan ayrıldı.

Kaynak: İHA