Premier Lig'in 31. haftasında heyecan dolu bir maç yaşandı Chelsea'nin sahasında Manchester United'ı konuk ettiği mücadelede. İlk yarıda geriye düşen Manchester United, ikinci yarıda muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve 2-0'dan 3-2'lik üstünlüğü yakaladı.

Ancak Chelsea, maçın son dakikalarında gösterdiği müthiş performansla üst üste bulduğu 2 golle sahadan 4-3 galip ayrılarak büyük bir zafer elde etti.

Ntvspor'un haberine göre; Chelsea ile Manchester United arasındaki mücadelede 2-0 öne geçen Chelsea, rakibine engel olamadı ve Manchester United inanılmaz bir geri dönüşle maçta 3-2 öne geçti.

Chelsea, 4. dakikada Gallagher ve 19. dakikada Palmer ile 2 farklı üstünlük elde etti. Ancak Manchester United, 34. dakikada Garnacho ve 39. dakikada Fernandes'in golleriyle ilk yarıyı 2-2 berabere kapattı.

67. dakikada maçtaki ikinci golünü bulan Garnacho, Manchester United'ı öne geçirdi. Chelsea, uzatmanın son dakikalarında penaltı kazandı ve topun başına geçen Cole Palmer, ikinci kez penaltı noktasından golü buldu.

Sadece bir dakika sonra bir gol daha atan Cole Palmer, gecenin kahramanı oldu ve skoru belirledi. 4-3

Bu sonuçla birlikte Manchester United, 48 puanla 6. sırada yer alırken, Chelsea 43 puanla 10. sırada yer aldı.

Chelsea, 5 Kasım 2017'den sonra ilk kez rakibini Premier Lig'de mağlup etmeyi başardı.

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1 UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1

İki takım arasındaki ligdeki ilk yarı maçını 2-1'lik skorla kazanan Manchester United olmuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ