İngiltere Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren ve 11. sırada bulunan Chelsea'nin, kadrodaki şişkinliği azaltmak için bazı futbolcularını Beşiktaş'a önerdiği iddia ediliyor.

Mirror gazetesinin haberine göre; İngiliz kulübü Chelsea'nin ABD'li sahibi Todd Boehly, Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde gelecek yaz transfer yapabilmek için kadrodaki oyuncu sayısını azaltmanın önemli olduğunu düşünüyor.

Chelsea 1

Todd Boehly'nin Chelsea'yi devraldığı günden bu yana 1 milyar sterlinin üzerinde harcama yaparak birçok oyuncuyu transfer ettiği belirtildi. Bu süreçte, teknik direktör Mauricio Pochettino ve önceki teknik direktörlerin, oldukça geniş bir kadroyla karşı karşıya kaldığı vurgulandı.

Chelsea 2-1

Haber detaylarında, Todd Boehly'nin bu çerçevede Beşiktaş'a 3 futbolcusunu önererek kadroda düzenleme yapmayı planladığı belirtildi.

Malang Sarr 1

ABD'li iş adamı ilk olarak siyah beyazlı takıma Malang Sarr'ı satın alma fırsatını sundu. Ayrıca, son haftalarda Deivid Washington ve Andrey Santos gibi genç isimlerin de Beşiktaş'a önerildiği belirtildi.

Malang Sarr 2

Geçtiğimiz yaz, 16 milyon Euro bonservis bedeliyle Santos'tan transfer edilen 18 yaşındaki Deivid Washington da Chelsea'de forma giymekte zorlanan oyunculardan biri.

Deivid Washington

Santrfor mevkisinde oynayan Washington, şu ana kadar 2 maçta sadece 23 dakika süre alabildi ve gol atma başarısı gösteremedi.

Beşiktaş Jose Mourinho için devreye girdi! Beşiktaş Jose Mourinho için devreye girdi!

Andrey Santos

Kaynak: HABER MERKEZİ