CHP skandal kayıtla gündemde! CHP Mezitli İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer'in Genel Başkan Özgür Özel'e küfürler ederken ses kaydı ortaya çıktı.

Süper Haber'in aktardığına göre Ankara’da Parti yönetiminde başlayan kavga Mersin Mezitli ilçe teşkilatında alevlendi. Mersin milletvekili Ali Mahir Başaran’ın ısrarla karşı çıktığı Mezitli ilçe Belediye başkan adayı Ahmet Serkan Tuncer’in şaibeli bir siyasi yapıya sahip olduğu ortaya çıktı.

Özgür Özel'e rağmen CHP Mezitli İlçe Belediye Başkan adayı yapıldı

İddialara göre, CHP'nin Mersin Mezitli'de Belediye Başkanı Adayı olarak gösterdiği Ahmet Serkan Tuncer, Genel Başkan Özgür Özel hakkında ağza alınmayacak küfürler etti.

Ses kaydına göre partiden bir kişiyle telefon görüşmesi yapan CHP’li Tuncer, önce Özgür Özel’e, sonrasında ise diğer partililere ağza alınmayacak küfürler ettiği öğrenildi.

"Ön seçim yapmadılar"

Tuncer, “Ön seçim yapmadılar ki o….çocukları. Genel Başkan da o…çocuğu, hepsi de o….çocuğu….. a…k….!” diyerek ağza alınmayacak ifadeler kullanıyor.

Cumhurbaşkanımıza hakaretten gözaltına alınmıştı

Bu arada, CHP’nin Mersin Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, 2021'in Temmuz ayında “Cumhurbaşkanı’na hakaretten” gözaltına alınmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ