Irak'ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi-İzle Irak'ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi-İzle

Kavşakta Çarpıştılar

Kaza, saat 23.00 sıralarında Yamadı Köyü kavşağında meydana geldi. Emre Ö. yönetimindeki 20 KN 938 plakalı otomobil ile Halil E. yönetimindeki 15 TA 875 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Emre Ö. hafif yaralanırken, yolcu koltuğunda oturan Ömer Aktaş araçtan indi.

Başka Bir Araç Çarptı

Ömer Aktaş, kaza yapan araçları incelediği sırada, plakası bilinmeyen başka bir araç ona çarptı. Aktaş, yaklaşık 30 metre uzağa savruldu. Çarpan araç ise olay yerinden kaçtı. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Aktaş’ın öldüğünü tespit etti. Hafif yaralanan Emre Ö. ve Halil E.'nin tedavisi ise olay yerinde yapıldı.

Telefonu Çalmaya Devam Etti

Kaza sonrası Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy ve Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Ömer Aktaş’ın cenazesi otopsi için Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aktaş’ın yola düşen telefonu ise dakikalarca çalmaya devam etti. Telefonun zil sesinin “bu nasıl bir derttir dermanı yoktur bedenimde değil ruhumda sızı” sözlerinin olduğu şarkı olduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: (İHA)