Gaziantep’te, çocuğunun unuttuğu oyuncak bebeği almaya giden bir baba, otomobil çarpması sonucu ağır yaralandı. 18 Mart Pazartesi akşamı Şehitkamil ilçesinde meydana gelen kazada, 48 yaşındaki Mustafa Demirkıran isimli baba, kızının oyuncak bebeğini almak için yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Demirkıran’ı hastaneye kaldırdı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Demirkıran’ın durumu ciddi ve yaşam mücadelesi veriyor.

Bakan Bayraktar: Haziran ayında 50 bin varil ara hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız Bakan Bayraktar: Haziran ayında 50 bin varil ara hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Demirkıran’ın yol kenarında yürüdüğü ve yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada hızla gelen bir aracın ona çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan Demirkıran’a, diğer sürücüler hemen yardım etmeye koşuyor.

Aile Adli Süreç İçin Endişeli

Kazayı anlatan Uğur Demirkıran, abisinin yoğun bakımda beş gündür yaşam mücadelesi verdiğini ve kazayı gerçekleştiren kişinin serbest bırakıldığını belirtti. Kazanın ardından yapılan incelemelerde, önce iki aracın çarptığı iddia edilse de, görgü tanıklarının ifadelerine göre sadece bir aracın karıştığı anlaşıldı. Aile, Mustafa Demirkıran’ın sağlık durumu ve adli sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda endişeli. Uğur Demirkıran, abisinin uyanmasını ve adli işlemlerin devam etmesini beklediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA