Porto'nun Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e elenmesinin ardından teknik direktör Sergio Conceicao ile Arsenal'in menajeri Mikel Arteta arasındaki gerilim dikkat çekti. Maç sonunda yaşanan hararetli diyaloglara ilişkin basın toplantısında Conceicao'nun, Arteta'yı ailesine hakaret etmekle suçladığı ifadeleri gündeme oturdu.

Arsenal ile Porto arasındaki Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı, büyük bir heyecana sahne oldu. Normal süresi ve uzatma bölümleri beraberlikle sonuçlanan müsabaka, seri penaltı atışlarına gitti.

Ntvspor'un haberine göre: Penaltı atışlarında üstün olan Arsenal, Porto'yu eleyerek çeyrek finale yükseldi. Maç sonrasında ise iki takımın teknik direktörleri arasında yoğun bir konuşma gerçekleşti. Porto'nun teknik direktörü Sergio Conceicao, basın toplantısında bu konuşmanın ayrıntılarını paylaştı.

Arteta Arsenal-1

Aileme hakaret etti!

Sergio Conceicao, basın toplantısında, "Karşılaşma sırasında Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta, İspanyolca olarak aileme hakaret etti." ifadesiyle yaşananları dile getirdi.

Hakaret ettiği kişi artık aramızda değil

Conceicao ayrıca, "Maçın sonunda Arteta'ya, dikkat etmesi gerektiğini, hakaret ettiği kişinin artık aramızda olmadığını belirttim. Takımını eğitmeye odaklanmalı çünkü bunu yapmak için çok fazla bireysel niteliklere sahip." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ