Tartışma büyüyünce silahlar konuştu

Olay, dün gece Kale Mahallesi Emek Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, O.İ. ile aralarında husumet bulunan İ.G. cadde üzerinde karşılaştı. İki şahıs arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. O.İ., yanında taşıdığı tabancayla İ.G.'ye ateş etti. İ.G., bacağından yaralanarak yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi.

Yaralı hastaneye kaldırıldı, zanlı kaçtı

Sağlık ekipleri, yaralı İ.G.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. İ.G.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayın ardından bir arkadaşıyla birlikte kaçan O.İ. ise polis ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Polis, olay yerinde inceleme yaptı.

Çorum'un asırlık taş binası aslına döndü "Millet Kütüphanesi" oldu Çorum'un asırlık taş binası aslına döndü "Millet Kütüphanesi" oldu

Soruşturma devam ediyor

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olayın neden çıktığını ve zanlının silahını nereden temin ettiğini araştırıyor. O.İ.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: İHA