Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen Aydın mitinginde vatandaşlara hitap etti. Adı gibi aydın ve cesur efeleriyle dünyaya nam salmış Aydın'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Erdoğan, Kılıçarslanların, Menteşebeylerinin, Aydınoğulları'nın emaneti Aydın'ın gönlü toprağından zengin bir şehir olduğunu söyledi.

Aydın'ın geçen mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminde yaklaşık yüzde 40 düzeyinde bir oyla Cumhur İttifakı'nın yanında yer aldığını anımsatan Erdoğan, "Bu oy oranı Aydın'la bizim aramızdaki gönül bağını ifade etmekten çok uzak. İnşallah 31 Mart'ta Aydın'dan büyükşehir ve ilçeleriyle müjdeli haberler bekliyoruz." dedi.

Bugün açıklanan 2023 yılı büyüme rakamlarının oldukça iyi geldiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye ekonomisi geçen yıl depreme ve diğer olumsuzluklara rağmen yüzde 4,5 büyüyerek çok önemli bir başarıya imza attı. Hani ekonomi kötüydü? Ekonomi kötüye gidiyordu. İşte buyurun. Böylece ekonomimiz üst üste 14 çeyrektir büyüme başarısı gösterdi. Bu oranla Avrupa Birliği ülkeleri arasında en çok büyüyen ülke oldu. Gayri Safi Yurt İçi Hasılamız 1 trilyon 119 milyar dolarla ilk kez 1 trilyon dolar sınırının üzerine çıktı. Muhalefet, hani 'Yandık, bittik, öldük' diyordu ya, ne oldu? Aydın, 31 Mart akşamında bu muhalefete dersini verecek ben size inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA