Türkiye’nin öncü yönetim, eğitim ve insan kaynakları danışmanlığı kuruluşlardan biri olan DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi’nin kurulduğu günden bu yana geleneksel olarak düzenlediği iftar programı, bu yıl 30. kez konukları bir araya getirdi.

Program 27 Mart 2024 tarihinde Deniz Köşk Toplantı ve Davet Salonu’nda gerçekleşti. DD iftar programı, klasik iftar programlarından farklı olarak gerek uzmanların sunumları gerekse gündeme dair konuşmalar ile verimli bir iş ve sohbet toplantısına dönüştü.

Toplantıda DD Genel Müdürü Ahmet Nedim Erdemir açılış konuşmasında ve ardından DD Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Betül Topçu da selamlama konuşmasında Güven Kültürü oluşturmanın önemine değindiler.

Daha sonra seçkin davetlilerde İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kâmil Ahmet Köse “İşletmecilik Eğitimi” konulu konuşmasını gerçekleştirdi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Resul Aydemir ise “Türkiye’de ve Dünyada Ekonomik Gelişmeler” konularına değindi.

Değişim Dinamikleri ailesinin uzman-danışmanlarından Türk Alman Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Göksel Yücel ise “Enflasyon Muhasebesi”ni anlattı.

Kariyerine DD ekibinde başlayan, İnsan Kaynakları Üst Düzey Yöneticisi Ahmet Hakan Arslan “İnsan Kaynaklarında Mükemmeliyetçilik” isimli konuşma gerçekleştirdi.

Sonrasında Müteşebbis ve Profesyonel Katılımcılardan; İ-Mak Redüktör Genel Müdürü Fatih Mehmet Özdemir, Savaş Plastik Genel Müdürü Burak Savaş, Alders Tekstil İnsan Kaynakları Grup Müdürü Gülçin Kuran, Mimsan Grup Genel Müdürü Tuncay Mahitapoğlu, Esinti Deri Genel Müdürü Nuri Süngü, Yenipak Ambalaj Lojistik ve İdari İşler Yöneticisi İbrahim Yenibayrak, Tatlıbak Gıda Genel Müdürü Ramazan Ersoy, Akrida Tekstil Genel Müdürü Yavuz Özdemir Tecrübe Paylaşımları yapmak üzere birer konuşma gerçekleştirdiler.

Geleneksel2

Değişim Dinamikleri'nin Kurucusu ve Yönetim Danışmanı Süleyman ERDEMİR ise programın kapanış konuşmasını gerçekleştirdi

Değişim Dinamikleri'nin Kurucusu ve Yönetim Danışmanı Süleyman Erdemir programın kapanış konuşmasında önceden söz alan konuşmacılara teşekkür ederek sözlerine başladı.Dua, Gayret ve Vizyon kavramlarına değinen Erdemir bu kavramların iç içe olduğunun altını çizdi. Bu üç kavramın bir araya geldiği zaman Allah’ın izniyle kişinin çabalarının gerçekleşmemesinin zor olduğunu belirtti. Erdemir kurumlarımızın yaşaması ve geleceğe kalmasının ülkemiz için önemine ve insanlarımıza değer vermenin ehemmiyetine de değinerek Şeyh Edebali’nin şu sözünü aktardı: “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın.” Erdemir, her bir çalışanın kendisini değerli ve güvende hissettiği kurumlarda çalışmasının kurumlara gönülden katkı sağlayacak kişiler yetiştireceğinin de altını çizerek “nihayetinde bu kişiler kurumlarını, bu kurumlar da ülkesini şahlandıracak” diyerek sözlerini tamamladı.

Program sonunda Sinan Canan ve Sesil Pir’in kaleminden “İnsan Odaklı Liderlik” kitabı gecenin anısına katılımcılara takdim edildi. Program gelecek sene 19 Mart 2025 Çarşamba günü yine iftarda buluşmak dileğiyle sonlandırdı.

Organizasyona dair bülten https://dd.com.tr/haberler/30-geleneksel-iftar-programimiz-gerceklesti adresinde de yer aldı.

Muhabir: CÜNEYT ZÜLFİKAR BİTİKÇİOĞLU