SUV Aracın Motosiklete Çarptığı An

Kaza, akşam saatlerinde, İzmir Bulvarı üst geçit üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aynı yönde ilerleyen 20 AY 123 plakalı SUV araç ile 20 AA 456 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Mehmet Y. (35) ve arkasında oturan eşi Ayşe Y. (33) yola savruldu. Mehmet Y., üst geçitten Ankara Bulvarını İzmir Bulvarına bağlayan alt geçide düştü.

4Zi R Vo Ed2 Ea4968Tq N Z X1G

Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde, Mehmet Y. ve Ayşe Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada hayatını kaybeden çiftin cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kazanın yaşandığı üst geçitte bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası, kaza anını kaydetti. Görüntülerde, SUV aracın motosiklete arkadan çarptığı, motosiklet sürücüsünün üst geçitten alt geçide düştüğü ve aracın durduğu görülüyor.

Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. SUV aracın sürücüsü Ali K. (40), gözaltına alındı. Sürücünün emniyetteki ifadesinde, “Motosikleti fark etmedim, aniden önüme çıktı” dediği öğrenildi. Sürücünün alkol testi ise negatif çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ