Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, geçtiğimiz aylarda kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak 2 ay cezaevinde kalmıştı. Ancak, 29 Aralık günü cezaevinden özel bir sebeple çıkmasının ardından Dilan Polat'ın sağlık durumuyla ilgili endişe verici haberler gelmeye başladı. Ünlü fenomen, son 4 yıldır düzenli olarak antidepresan ilaçlar kullandığı ve bu süreçte sağlığının ciddi şekilde kötüleştiği ortaya çıktı.

Engın Polat-1

29 Aralık tarihinde antidepresan ilacı kalmadığı için İstanbul Bakırköy'deki Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Dilan Polat, yapılan inceleme sonrasında tekrar Silivri'deki ceza infaz kurumuna gönderildi. Ancak, haberlere göre Dilan Polat'ın felç riskiyle karşı karşıya olduğu belirlendi.

Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, müvekkilinin yaşadığı olayların etkisiyle psikolojisinin ciddi şekilde bozulduğunu belirtti. "Müvekkil çocukları için çok üzülüyor. Bu yüzden de sanırım psikolojisi gittikçe kötüleşiyor" ifadeleriyle kamuoyuna açıklama yapan avukat, Dilan Polat'ın yaşadığı zorluklar sonucunda psikolojisinin iyice bozulduğunu vurguladı.

Dilan Polatın Avukatı

Avukat Hüseyin Kaya, müvekkili Dilan Polat'ın durumuyla ilgili doktorla yaptığı görüşmeyi anlatırken, doktorun verdiği bilgiler oldukça endişe vericiydi. Hüseyin Kaya, doktora müvekkilinin zaman zaman yüzünde uyuşmalar yaşadığını belirtti. Doktor ise bu durumu değerlendirerek, "Müvekkilin bu baskı sonucunda felç olma ihtimalinin yüksek olduğu" ifadesini kullandı.
 

Kaynak: (HABER MERKEZİ)