“Tul-u Emel” başlıklı yazısında gelecek ilgili olarak ütopyanın distopyaya dönüşmemesi için bu günün sorumluluğunun kuşanılmasına işaret eden Dilipak:

“Siz Türkiye Yüzyılı hayali kurarken, o hayalin gerçek olmasını istiyorsanız önünüzde ne olup bittiğini görmek zorundasınız. Bunun için de geçmişin bilgi birikimi, geleceğin duası ile bu günün sorumluluğunu kuşanmaktır aslolan. “Kökü mazide olan ati” ancak böyle olunur. Dün sadece bilgidir, gelecek bir ütopya. Ütopyanın distopyaya dönüşmemesi için bu günün sorumluluğunu kuşanmanız gerekir. İmtihan olduğumuz zaman kendi hayatımızla sınırlıdır. Gelecek ile ilgili olarak, duayı kuşanmaktan, bizden sonrakiler için manevi bir miras olarak vasiyette bulunmak gerekir.”

Kime oy verirseniz verin söyleyeceklerimi sorguladınız mı diyen Dilipak okuruna soru da yöneltiyor:

“Bunların hepsinin, vahiy temelli, kişisel, topluluk, ülke sınırlarını aşan, insanlık ölçeğinde, şahsileştirilmiş dünya güç, menfaat, saltanatından ari, arınmış olması gerekir. Sahi, hangi ittifaka oy verirseniz verin, adaylarınızı şimdi söyleyeceklerim ile ilgili olarak o gözle incelediniz mi, onları o yönde sorguladınız mı? Peki şimdi, bundan sonra ne yapacaksınız?”

Abdurrahman Dilipak’ın Haber Vakti’nde yayınlanan yazısında öne çıkan ifadeler ise şöyle:

“Siz Fethi kutlarken, Fuhşiyat lobisi, LGBT ve uyuşturu baronları her yerdeler!

Siz sınırlarımızdan teröristler, göçmenler, düşmanlar girmesin derken, uzay işgal edildi.

Siber ordularının yollarını döşüyoruz 5G’lerle. Starlinkler uzayda bizim de onayımızla mevzilendiler bile.

Türkiye çok tehlikeli uyuşturucu türü olan "Metamfetamin" kullanımında Avrupa’da ilk 5’e girdi.

Atık sularında en çok Metamfetamin bulunan iller İstanbul ve Adana. Evet, evet NarkoTerör kapımızda.

Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı, Avrupa Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (EMCDDA) tarafından yayımlanan 2022 Avrupa Atık Su Raporu'na göre Türkiye, atık sularında en çok metamfetamine rastlanan ülkeler arasında yer alıyor.

Moleküler Biyolog Prof. Çoban Turan yazmış: “Dünya Sağlık Örgütüne Yönetim yetkisi verildiğine göre asıl şimdi zorluklar başlayacaktır. Önceden uyaralım insanları - Sahte salgın yaratabilirler. Aşı olmayın! - Hava, gıda ve su yollarıyla zehirleyebilirler. -Bağışıklığınızı doğal gıdalarla güçlendirin -Hastanelerde PCR benzeri testlere tabii tutabilirler, uzak durun! -Hastanelerde mahiyetini bilmediğiniz tedaviler yapmak isteyebilirler, buna izin vermeyin.”

Evet evet, her verilen hapı yutmayın, Chemistrail uygulamaları sonrası çok fazla ortalıkta dolaşmayın, korku pompalanmasına izin vermeyin. Sosyal medya ya da medya’da her söylenene inanmayın. “Etrafınızda “akıllı” görünümlü cahillere meyl etmeyin!” Unutmayın! “Allah, ipine tutunanlara yardım edecektir. Her zorluktan sonra br kolaylık vardır.” Daha zor bir döneme giriyoruz. Dikkatli olalım ve çevremizi uyaralım. Övünme ve dövünme ile kaybedecek zamanımız yok.”

(HABER MERKEZİ)

Editör: Mehmet Poyraz