Arkadaşlarının yumurtalı saldırısı

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Kardemir) çalışan Muhammet Yaşar, dünya evine girdi. Evinin önüne gelindiğinde gelin arabasından inen Yaşar, arkadaşlarının hazırladığı sürprizle karşılaştı. Arkadaşları, damadın kafasında yumurtalar kırıp, ketçap ve süt dökerek una buladı. Yaşar, bu duruma hem şaşırdı hem de güldü.

Tunceli’de çocuklar kentin güzelliklerini sıcak hava balonundan izledi Tunceli’de çocuklar kentin güzelliklerini sıcak hava balonundan izledi

“Ben ektiğimi biçiyorum, suçluyum”

Arkadaşlarının arasında geleneksel olan şakanın ardından Yaşar, esprili bir dille, “Ben ektiğimi biçiyorum, suçluyum. Ama ben bu kadar yapmamıştım” dedi. Damadın bu sözleri, çevredekileri daha da güldürdü. Yaşar, arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra evine girdi.

O anlar cep telefonu kamerasında

Damadın başına gelenler, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, damadın kafasında yumurtalar kırılıp, ketçap ve süt dökülerek una bulandığı, damadın ve arkadaşlarının gülüştüğü, damadın “Ben ektiğimi biçiyorum, suçluyum. Ama ben bu kadar yapmamıştım” dediği duyuluyor.

Kaynak: İHA