Sarı-kırmızılı ekibin sponsorluk anlaşması için düzenlenen törende konuşan Başkan Dursun Özbek, Kayserispor galibiyeti sonrasında Galatasaray'ın karşılaştığı standartsızlık sorunlarına ve organize kötülük iddialarına dikkat çekti.

Ntvspor'un haberine göre: 16 Ocak 2024 tarihinde oynanan Kayserispor maçını kazandıkları için memnuniyetini dile getiren Özbek, ligdeki başlangıçlarından bu yana devam eden standartsızlık konusundaki endişelerini dile getirdi.

Organize kötülük sürüyor!

"Ligin ilk gününden beri devam eden ciddi bir standartsızlık sürüyor. Net bir şekilde söylüyoruz, bu böyle devam edemez, etmeyecektir." şeklinde konuştu. Özellikle hakem kararları ve futbolun adil bir zeminde oynanması konusundaki endişelerini vurgulayan Özbek, Galatasaray'ın organize bir kötülükle karşı karşıya olduğunu savundu.

Başkan, konuşmasında "Galatasaray bugün organize bir kötülükle karşı karşıyadır. Bizi durdurmak için adaletten yoksun her hareketi yaptıklarını görüyoruz. Biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bunlar beyhude çabalardır." ifadelerini kullanarak camianın birlik içinde olması gerektiğini vurguladı.

Maaş ödemelerinde problem yok!

Ayrıca, maaş ve ödemelerle ilgili yaşanan sorunlara da değinen Özbek, "Galatasaray Spor Kulübü olarak finansal olarak hiçbir sorunumuz yok. Ödenmesi gereken maaşlar, prim ödemeleri ve transfer ücretleri konusunda hiçbir sorun yaşamadık. Hepsini tek tek ödedik. Bu konuda konuşulan tek kulüp Galatasaray. Bir gün bile ödemelerin gecikmesine izin vermeyiz." açıklamasında bulundu.

Takviye çalışmaları sürüyor

Transferle ilgili sorulara da yanıt veren Özbek, "Bugün itibariyle futbol takımımızdaki eksikleri biliyoruz. Bu eksikleri tamamlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onun için biraz sabrederseniz kısa sürede yaptığımız çalışmalarla ilgili sizleri bilgilendireceğiz. Arkadaşlarımızın çalışmaları devam ediyor." şeklinde konuştu.

Galatasaray camiasının birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayan Başkan Dursun Özbek, yaşanan sıkıntılara karşı mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ