Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu ve kurullarıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Ntvspor'un haberine göre; Ziyaret sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Özbek, ezeli rakipleri Fenebahçe'nin teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirmesinin sorulması üzerine çarpıcı sözler sarf etti.

Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle:

Başakşehir, Avrupa kupalarında en farklı galibiyetini aldı Başakşehir, Avrupa kupalarında en farklı galibiyetini aldı

Seçim sonrası ilk iş..

"Her zaman yaptığımız gibi seçimlerden sonra mazbatayı aldıktan sonra yönetim kurulu olarak ilk işimiz Anıtkabir'i, Atatürk'ümüzü ziyaret etmek ve ona bağlılığımızı bildirerek, onun aydınlattığı yolda, kurduğu cumhuriyetin izinde yürüdüğümüzü ifade ederek burada hatıra defterini imzalıyoruz."

Türk futbolunu yukarı taşımak için..

"Galatasaray olan Cumhuriyet'in 100. yılında lig şampiyonluğunu kazandık, ikinci yüzyıla başlarken de 101. yıl itibariyle de o kupayı da kazandık. Galatasaray'ın bundan sonraki faaliyetleri Ali Sami Yen Bey'in ifade ettiği gibi Avrupalı takımları yenmek. Şimdi onun için hazırlanıyoruz. Ben buradan bütün Galatasaray taraftarlarının şehirlerini sarı kırmızılı bayraklarla donatmasını istiyorum. Yeni sezonun da Türkiye'deki kulüplerin hepsine güzel bir yıl olmasını diliyorum. Şimdi hazırlık dönemi ve bir müddet sonra ligler başlayacak. Türk futbolunu bir kademe daha yukarı taşımak için gereken tedbirler alınmış olarak güzel bir sezon geçirmeyi diliyorum."

Taraftarımızı memnun edecek takım kuracağız

"Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu oynayacağız. Onun hazırlıkları çok önceden yapılıyordu. Maalesef yarış bu sezon iki takım arasında geçti. Çok önceden Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımlar belliydi. Onun için de hazırlıklarımız çok önceden başlamıştı. Şu anda transfer bu ayın sonuna doğru başlayacak. Biz hazırız, inşallah tartaftarımızı memnun edecek bir takım kurmak için çalışıyoruz. Lig de önemli tabi ana hedefimiz Avrupa'da başarıyı yakalamak. Onun için bu sene oldukça gayret gösteriyoruz. Kimse merak etmesin biz hazırız."

Jose Mourinho açıklaması

"Jose Mourinho çok önemli birisi. Demekki geçtiğimiz sezonda Galatasaray'ın yarattığı etki bayağı endişelendirmiş diğer takımları. Onun için çok yüksek maliyetli... Bu sene daha sıkı çalışıyorlar, öyle gözüküyor. Hiç fark etmez. Galatasaray Galatasaray'dır. Galatasaray her zaman kazanan takımdır. Özellikle mayıslara gelince artık herkes mayısların kimin olduğunu biliyor. Bundan sonra da öyle olacaktır. 5. yıldıza hazırlanıyoruz biz. İnşallah önümüzdeki sezon sonunda da 5. yıldızı takmış olacağız."

Kaynak: HABER MERKEZİ