Alevler evi sardı, itfaiye müdahale etti

Yangın, dün akşam saatlerinde Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi Bindallı Sokak’ta meydana geldi. Gülşah ve Göksel Kırcan çiftinin yaşadığı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, tüm evi sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için yoğun çaba sarf etti.

A W107705 01

Küller arasında umut aradılar

Yangının söndürülmesinin ardından evlerine giren Kırcan çifti, geçmiş yıllarda SMA hastalığı nedeniyle hayatlarını kaybeden 15, 3 ve 5,5 yaşlarındaki üç çocuklarının hatıralarını aradı. Küle dönen eşyaların arasında çaresizce adeta bir umut arayan çift, çocuklarından geriye kalan bazı fotoğrafları bulmanın buruk sevincini yaşadı.

A W107705 05

“Oğlumdan kalan tek hatıra vardı, onlar da gitti”

Hastalık nedeniyle çeşitli zaman dilimlerinde üç çocuklarının hayatlarını kaybettiğini söyleyen Gülşah Kırcan, “Oğluma sünnet düğünü yapmıştım ve o düğünün videoları flash bellekteydi. Resimler, videolar tüm hatılar küle döndü. Bütün her şeyimiz gitti. Oğlumdan kalan tek hatıra vardı, onlar da gitti.”dedi.

Eve geldiğinde içeriden alevler yükseldiğini gördüğünü söyleyen Göksel Kırcan da, “Camlar patladı ve ev kullanılamaz hale geldi” ifadelerine yer verdi.

Soruşturma başlatıldı

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA