Geçtiğimiz günlerde birçok yeni ürün tanıtan HMD Global, efsanevi Nokia 3210'un 2024 versiyonunu da ilk kez gösterdi. 1999 yılında piyasaya sürülen ve ikonik bir hale gelen Nokia 3210, modern bir tasarıma ve güncellenmiş özelliklere sahip olarak geri dönüyor.

Yenilenen Nokia 3210 Klasik Tasarımını Koruyor

Göz alıcı mavi renkte sunulan yeni Nokia 3210, klasik tasarımını ve sağlamlığını koruyor. Telefon, orijinal modelden ilham alan modern bir tasarıma sahip ve kolay kullanımıyla öne çıkıyor.

Akıllı Telefon Değil, Temel Telefon

2024 model Nokia 3210, akıllı telefon kategorisine girmiyor. Temel bir telefon olarak tasarlanan cihazda, 4G bağlantısı, WhatsApp gibi güncel uygulamalar ve uzun pil ömrü gibi özellikler bulunması bekleniyor.

Samanyolu Galaksisi'nde en yaşlı yıldızlardan olduğu düşünülen 3 yeni yıldız keşfedildi Samanyolu Galaksisi'nde en yaşlı yıldızlardan olduğu düşünülen 3 yeni yıldız keşfedildi

Nokia 3210 Ne Zaman Satışa Sunulacak?

HMD Global tarafından yapılan açıklamada, Nokia 3210'un ne zaman tanıtılacağı ve satışa sunulacağına dair bilgi verilmedi. Telefonun fiyatı hakkında da herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ