Adana’da, eve dönmek için taksi bulamayan iki arkadaş, park halindeki bir cipi çalarak geceyi maceraya dönüştürdü. Ancak bu macera, çaldıkları araçla başka otomobillere çarpmaları ve ardından polis tarafından yakalanmalarıyla son buldu.

Yaklaşan herkesi öldürüyorlar işte dünyanın en izole kabilesi Sentinelese Yaklaşan herkesi öldürüyorlar işte dünyanın en izole kabilesi Sentinelese

Alkolün Etkisiyle Hırsızlık

Olay, 3 Nisan’da Seyhan ilçesinin Reşatbey Mahallesi’nde gerçekleşti. Alkolün de etkisiyle hareket eden Alican U. ve Fatih A., Hakan K.'ya ait cipi gözlerine kestirdi. Aracın kapısını açarak içeri giren şüpheliler, koltuğun altında buldukları anahtarla cipi çalıştırdı ve hızla olay yerinden uzaklaştı.

Güvenlik Kameralarına Yakalandılar

Kaçışları sırasında iki farklı park halindeki otomobile çarpan şüpheliler, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Hakan K.'nın ihbarı üzerine harekete geçen Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızlığı gerçekleştiren kişilerin Alican U. ve Fatih A. olduğunu belirledi.

Şüphelilerin İfadeleri

Yakalanan şüphelilerden Alican U., ifadesinde alkol aldıklarını ve eve gitmek için araç aradıklarını belirtti. Tesadüfen gördükleri cipin kapısının açık olduğunu ve anahtarının da üzerinde bulunduğunu ifade etti. Diğer şüpheli Fatih A. ise, park halindeki aracın dikkatini çektiğini ve hoşuna gittiğini söyledi.

Araç Sahibinin Açıklaması

Araç sahibi Hakan K. ise, otomobilinde teknik bir arıza bulunduğunu, bu yüzden sol ön kapı ve bagajının kilitlenmediğini açıkladı. Olay günü aracını bu kusuru görünmeyecek şekilde park ettiğini ve kontak anahtarını sürücü koltuğunun altına gizlediğini belirtti. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA