Altın dolandırıcılığından hakkında 20 yıl hapis cezası bulunan kuyumcu yakalandı Altın dolandırıcılığından hakkında 20 yıl hapis cezası bulunan kuyumcu yakalandı

Esenyurt'taki bir alışveriş merkezinde, hamburger siparişi veren bir genç kız, köftenin pişmediğini iddia ederek değiştirmek istedi. Ancak restoran personeli değişimi reddettiğinde, sözlü bir tartışma başladı. Tartışma hızla büyüdü ve genç kızın yanındakiler restoran çalışanına saldırdı. Ortam bir anda kaosa dönüştü ve yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü Esenyurt'taki Anpa Gross adlı alışveriş merkezinde meydana geldi. İddialara göre, bir restorandan hamburger siparişi veren genç kız, köftenin pişmemiş olduğunu iddia ederek hamburgeri iade etmek istedi. Bunun üzerine restoran personeli, durumu kendi müdürüne danıştı ve hamburgerin değiştirilemeyeceğini belirtti. Bu duruma sinirlenen genç kızla çalışan arasında sözlü bir tartışma başladı. Tartışma sırasında, iddiaya göre çalışan personel genç kıza argo bir cevap verince ortam gerildi.

Genç kızın alışveriş merkezinde bulunan arkadaşları, restoran personeline saldırmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine, çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. İki taraf da birbirinden şikayetçi olarak polis merkezine götürüldü. Alışveriş merkezindeki olaylar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve yaşananlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kaynak: İHA