İddiaya göre, iki çocuk arasında başlayan tartışmaya anneleri de dahil olunca kavga çıktı. Eşinin kavga ettiğini gören adam da olaya dahil olarak sokak ortasında anne ve kızı dövmeye başladı. Aldığı darbelerin etkisiyle yerde uzun süre hareketsiz şekilde yatan kadına mahalle sakinleri yardım etti.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı, Saldırganlar Gözaltına Alındı

BEDAŞ'tan abonelere tazminat ödemesi mesajı! BEDAŞ'tan abonelere tazminat ödemesi mesajı!

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralı kadını ambulansla hastaneye kaldırdı. Saldırgan karı koca ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Annesinin yerde baygın şekilde yattığını gören küçük kız ise sinir krizi geçirdi.

Görgü Tanığı Olayı Anlattı

Sokakta esnaflık yapan Musa Yavuz, olayı şöyle anlattı: "Evdeydim, dışarıdan bir kargaşa sesi geldi. Dışarıya baktığımda bir kadın yerde yatıyordu, adam da binaya giriyordu. Komşular olduğunu anladım ve adamın karısını dövdüğünü sandım. Sonradan duydum ki karı koca, çocuk tartışması nedeniyle başka bir kadını dövmüş. O manzara çok zoruma gitti. Adam yerde yatan kadını tekmeliyordu, kadın baygın yatıyordu. Daha sonra polis geldi, karı kocayı götürdü, diğer kadın da ambulansa bindi."

Kaynak: İHA