Eşini darp edip kaçtı

Olay, dün akşam saatlerinde Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. H.İ. (40), henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi D.İ. (38)'yi kafasından defalarca vurarak yaraladı. Ardından 58 NP 542 plakalı aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Kanlar içinde kalan D.İ.'yi komşuları fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, D.İ.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. D.İ.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Yoldan çıkarak takla attı

H.İ.'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Bu sırada Sivas-Erzincan Karayolu Organize Sanayi Bölgesi kavşağından bir kaza ihbarı geldi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, kaza yapan aracın H.İ.'ye ait olduğunu belirledi. H.İ.'nin, Sivas’tan Hafik ilçesi istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp takla attığı tespit edildi. Hurdaya dönen araçtan ağır yaralı olarak çıkarılan H.İ., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çatıdan düşen reklamcı kurtarılamadı Çatıdan düşen reklamcı kurtarılamadı

Soruşturma sürüyor

Polis ekipleri, her iki olayla ilgili soruşturma başlattı. H.İ.'nin tedavisinin ardından gözaltına alınacağı ve eşine uyguladığı şiddetin nedeninin araştırılacağı bildirildi. H.İ.'nin daha önce de eşine şiddet uyguladığı ve hakkında koruma kararı bulunduğu iddia edildi.

Kaynak: (İHA)