Depremde fakülte binası yıkılan öğrenciler dünya yemeklerini prefabrik mutfakta öğreniyor Depremde fakülte binası yıkılan öğrenciler dünya yemeklerini prefabrik mutfakta öğreniyor

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, cinayetin ardından Ender Al’ın yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, zanlının Manavgat Adliyesi’nin arka tarafındaki bir parkta babasıyla buluşacağı bilgisine ulaştı. Çevrede önlem alan ekipler, Ender Al’ı olayda kullandığı tabanca ile birlikte gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ender Al, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ilıca Cezaevine gönderildi.

Zanlı, 1 hafta önce de aynı pastaneye gelmiş

Öte yandan, cinayet zanlısı Ender Al’ın olay sabahı 07.30 sıralarında gelerek çay ve simit ile kahvaltı yaptığı olay yerinin bitişiğindeki pastaneye 1 hafta önce de gelip kahvaltı yaptığı ortaya çıktı. Pastanenin kasiyeri, zanlının parasının üzerini verdiği sırada, “Paranın üzeri sizde kalsın. Ben buradan cezaevine gideceğim. Orada ihtiyacım olmayacak” dediğini söyledi.

Kaynak: İHA