Esra Erol'da gündeme gelen son yılların en ilginç olayı milyonları ekran başına kilitledi. Buna göre her şey 6 yıllık eşini aldatan Mehmet Altun'un programa başvurmasıyla ortaya çıktı. Sabah’ın haberine göre, çok pişman olduğunu söyleyen ve karısını 15 kez aldatan Altun, evliliğin bitme noktasına gelmesinin sebebinin kayınpederi olduğunu belirtti.

Beyazıt’ta raylara düşen vatandaş tramvayın altında kalarak can verdi Beyazıt’ta raylara düşen vatandaş tramvayın altında kalarak can verdi

"KAYINPEDERİM ALDATMAYA AZMETTİRDİ"

Altun’un anlatmasından sonra kayınpeder Şükrü ise iddiayı yalanladı. "Kızım beni dinlemedi. Bununla evlendi. Dadı Meryem'den gelen mesajları gördü, öyle yakaladı" diye konuştu.

Damat Mehmet Altun ise "Kayınpederim aldatmaya azmettirdi" dedi. Mehmet Altun'un yasak aşk yaşadığı dadı Meryem ile ilgili ise korkunç bir gerçek ortaya çıktı.

DADI MERYEM 9 YIL HAPİS YATMIŞ!

Esra Erol ve ekibi, 'Dadı Meryem'in 8 yaşındaki Hasret'i öldürdüğünü ve 9 yıl cezaevinde yattığı bilgisini izleyicilere duyurdu.

Suçu işlediğinde 16 yaşında olduğunu söyleyen Meryem, bir çocuk olarak işlediği suçtan indirim aldığını söyledi.

ESRA EROL: KULLANILMAYAN BİNADA GÖMÜLÜ BULUNUYOR

Esra Erol ise öldürülen çocuğun diri diri gömüldüğünün ortaya çıktığını, kazı çalışmaları sonucunda bulunduğunu belirterek, "8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor" dedi.

DADI MERYEM: 16 YAŞINDAYDIM, ANNEM YAPMADI

'Dadı Meryem' ise söz konusu iddiaları reddederek, "Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu'yla kanıtlandı. Olay tamamen kazayla gerçekleşti. Annem yapmadı. Benim suçum" diye konuştu.

DADI MERYEM ERKEKMİŞ, CİNSİYET DEĞİŞTİRMİŞ

Dadı Meryem ile ilgili ortaya çıkan 2. gerçek ise herkesi şoke etti. Dadı Meryem'in, aslında erkek olduğu isminin Serkan olduğu öğrenildi. Dadı Meryem'in hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini ve adını değiştirdiği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ