Eylem Tok'un, Göktürk'teki bir kafede oturduğu sırada olayın haberini aldığı anların güvenlik kamerası görüntüleri basına yansıdı.

Gelen telefonla büyük bir şok yaşayan Tok'un, aniden kalkıp kafeden uzaklaştığı ve panik içinde olduğu görülüyor.

Eylem Tok Haber Içi 2

Eyüpsultan'da 1 Mart 2024 tarihinde yaşanan trafik kazasında, yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C., karıştığı kaza sonucunda 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine sebep olmuştu. Bu olayın ardından Eylem Tok ve oğlu, önce Mısır'a ardından da ABD'ye kaçmıştı.

Eylem Tok Haber Içi

Kazayı telefondan öğrendi

Yazar Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un karıştığı kaza haberi üzerine yaşadığı telaşı gösteren görüntüler ortaya çıktı. Göktürk'te bir kafede otururken aldığı telefonla aniden paniğe kapılan Eylem Tok, hızla kalkarak oradan uzaklaşıyor

Olayın geçmişi!

Eyüpsultan'da 1 Mart 2024'te yaşanan olayda, iddialara göre yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C., saat 23.50 civarında 34 EEG 06 plakalı araçla seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarptı.

Adalet Bakani Yilmaz Tunc Eylem Tok Ve Oglu Abd 16959796 2616 Amp

Kazada, 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı hayatını kaybederken diğer kişiler de yaralandı. Olay yerine polis ekiplerinden önce gelen anne Eylem Tok, oğlu T.C.'yi olay yerinden kaçırdı.

Yapılan incelemeler sonucunda anne ile oğlunun ertesi gün saat 03.50'de İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a çıkış yaptıkları belirlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Eylem Tok hakkında 'suçluyu kayırma' suçundan, T.C. hakkında ise 'bir kişinin ölümü ile birlikte birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmak' suçundan tutuklama kararı çıkarıldı ve kırmızı bülten talep edildi.

Daha sonra şüphelilerin ABD'ye kaçtıkları ortaya çıktı ve iade talebinde bulunuldu. Baba Bülent Cihantimur'a ise yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Kaynak: İHA