Kulüp tarafından yapılan açıklamada, transferin gerçekleşmesinde yardımlarından dolayı Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Başkan Vekili Bahattin Eken'e teşekkür edildi.

Ntvspor'un haberine göre: Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Saiz'in takıma ciddi katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti. Saiz'in Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş maçına yetiştirildiği belirtildi.

Ayrıca, Eyüpspor'un yeni transferi Samu Saiz, "Eyüpspor camiasına gelmekten dolayı gurur duyuyorum. Buradaki hedeflerimiz büyük. Elimden gelenin en iyisini yapmaya ve bu aileye gerek saha içinde gerekse saha dışında layık olmaya çalışacağım. Sivasspor'a bana verdikleri emekten dolayı teşekkür ederim. Bu transferde emeği geçen Başkanımız Murat Özkaya ve Asbaşkanımız Fatih Kulaksız'a ayrıca teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Samu Saiz, bu sezon Sivasspor formasıyla 18 maça çıkarak 5 gol ve 3 asist kaydetti. İspanyol oyuncu, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Girona'dan Sivasspor'a transfer olmuştu. Eyüpspor, yeni transferleriyle hedeflerine ulaşmak adına güçlü bir kadro oluşturma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Eyüp Paylaşım

Kaynak: HABER MERKEZİ