Son günlerde Haluk Bayraktar’ın CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği yanıtlarla dikkat çekmişti. Fatih Portakal’dan Bayraktar ailesine yönelik kullandığı ifadelere tepki yağdı.

Fatih Portakal’ın tepki çeken ifadeleri şu şekilde:

Bayraktar ailesini de anlayamıyorum: Başarı basamaklarını sadece kendi emekleriyle çıktıklarını sanıyorlar! Öyle mi acaba?

Erdoğan ailesinin damadı sıfatıyla önünüzde birçok kapı açılmamış mıdır? Bir damadını aile kontenjanından bakan yapan Erdoğan, sanayi ile uğraşan diğer damadının mı önünü açmayacak? Nepotizm deniyor buna. Beyler! Bırakın lütfen yemeyelim birbirimizi.

Bir de 2 Türk’ün sahibi olduğu bu ABD firması SNC ile 2018 yılında -Türkjet projesi-Erdoğan AKP’si görüşmemiş miydi? Yanlış mı hatırlıyorum. Cvp lütfen…

Erdoğan’la dünür olan Bayraktar ailesinin neden bu kadar celallendiğini anlayamıyorum, siz en az bugün gibi düzgün, ar-geye önem veren, adil ve kayrılmadan rekabet kuralları içerisinde olduğunuz sürece iktidar değiştiğinde endişe etmenize hiç gerek yok. Hakkınız yenilirse emin olun karşılarında benim gibi isimleri bulacaklardır. Önemli olan ülkenin büyümesi ve kazanması.

Editör: Ali Aydın