Fenerbahçe, Süper Lig'in heyecan dolu 31. haftasında Adana Demirspor ile zorlu bir mücadeleye çıkıyor. Bu sezon üstün bir performans sergileyen sarı-lacivertli ekip, geride kalan 30 haftada 25 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle toplamda 79 puan topladı ve ligde ikinci sıraya yerleşti.

Maç saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe - Adana Demirspor müsabakası 3 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmanın hakemliğini Arda Kardeşler üstlenecek ve yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğrai ile Deniz Caner Özaral yapacak.

Bu önemli mücadele beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, M.Müldür, Djiku, Becao, Oosterwolde (Ferdi), İsmail, Krunic (Mert Hakan) İ.Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko

Adana Demirspor: Mahammadalliyev, İsmail, Gravillon, Semih, Mohammadi, Michut, Maestro, Y.Sarı, Emre, Y.Erdoğan, Mendoza

Fener'in puan kaybetme lüksü yok!

Galatasaray’ın Hatayspor’la karşılaşacağı hafta puan kaybetmek istemeyen Fenerbahçe, Adana Demirspor karşısında 3 puana uzanmak istiyor.

Fenerbahçe ligde oynadığı son karşılaşmada Trabzonspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Ligde son haftalara girilirken sarı-lacivertlilerde gözler takımın en skorer isimleri Dzeko, Tadic, Szymanski, İrfan Can Kahveci gibi yıldız isimlerde olacak.

Adana Demir sürpriz peşinde

Sezona istediği gibi başlayamayan Adana temsilcisi, 31. Hafta öncesinde topladığı 39 puanla 9. sırada bulunuyor. Adana Demirspor ligde oynadığı 30 karşılaşmada 9 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Oynadığı son 5 karşılaşmada ise sadece 1 kez mağlup oldu.

Fenerbahçe'de 2 isim yok

Fenerbahçe, Adana Demirspor müsabakasında 2 oyuncusundan yararlanamayacak.

Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı Bright Osayi-Samuel ile tedavisi devam eden Joshua King, önemli mücadelede forma giyemeyecekler.

Ayrıca, Fred, Çağlar Söyüncü ve Cengiz'in durumu belirsiz. Teknik heyet, bu oyuncuların durumunu maç saatinde değerlendirerek kararını verecek.

Ceza sınırındaki isimler

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1 UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1

Sarı-lacivertlilerde; Jayden Oosterwolde, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Michy Batshuayi, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu ile Sebastian Szymanski, oynamaları ve kart görmeleri durumunda Fatih Karagümrük deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak

Kaynak: HABER MERKEZİ