UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda 3-0 yendiği Union Saint-Gilloise ile taraftarı önünde karşılaşacak.

Maç saat kaçta? Hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak olan mücadele, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe : Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi.

Union Saint-Gilloise: Moris, Sykes, Vanhoutte, Machida, Montes, Rasmussen, Sadiki, Teklab, Puertas, Nilsson, Eckert.

Karşılaşmanın hakemi ise Hırvat Nikola Dabanovic.

Fenerbahçe'de 3 isim yok

Sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve Joshua King'in yanı sıra, Belçika'daki mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düşen Rade Krunic, takımlarını yalnız bırakacak.

Boston Cleveland'ı yenip seriyi 3-1'e getirdi Boston Cleveland'ı yenip seriyi 3-1'e getirdi

Bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.

Kadıköy'de galibiyet serisi

Fenerbahçe bu sezon taraftarı önünde 6 Avrupa maçına çıkarken, bu mücadelelerin hepsini kazandı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. eleme turundan başlayan sarı-lacivertliler, Zimbru'yu eledikten sonra Maribor'u da saf dışı bırakarak play-off oynama hakkı kazandı.

Bu turda Twente'yi geçen İsmail Kartal'ın öğrencileri, Ludogorets, Nordsjaelland ve Spartak Trnava'nın bulunduğu H Grubu'nu lider tamamladı. Fenerbahçe, eleme turlarında ve gruplarda oynadığı iç saha maçlarının hepsinden galibiyetle ayrılmayı başardı. 6 karşılaşmada 23 gol atan sarı-lacivertli takım, kalesinde ise 4 gol gördü.

Kaynak: HABER MERKEZİ