Fenerbahçe'de kritik toplantı: Futbolcular 'ligden çekilme'yi tartıştı

Fenerbahçe Yönetimi'nin bugün futbolcularla yapacağı önemli toplantı öncesi sarı lacivertli oyuncular, kendi aralarında bir araya geldi. Görüşmede, ligden çekilme ihtimali üzerine tartışmalar yapıldı ve futbolcular tek tek düşüncelerini paylaştı.

Fener 1-8

Trabzonspor deplasmanındaki olaylı maçın ardından ligden çekilme dahil birçok olasılığı masaya yatıracak olan Fenerbahçe'de, 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurul toplantısında futbolcular da görüş alışverişinde bulundu.

Fener 2-5

Sabah'ın haberine göre; Başkan Ali Koç, önceki gün yapılan yüksek divan kurulu toplantısında konuşarak durumun ciddiyetine vurgu yapmış ve oyuncularla da görüşeceğini ifade etmişti.

Fener 3-6

Dün Samandıra'da beklenen toplantı gerçekleşmedi. Başkan Ali Koç'un kulüpteki işlerinin yoğunluğu nedeniyle tarihi toplantı bugüne ertelendi. Ancak, futbolcular arasında takımın durumu hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Fener 4-5

Futbolcular arasında yapılan uzun tartışmaların ardından, ligden çekilmeye sıcak bakmayan ve mücadeleye devam etmek isteyen bir tutumun hakim olduğu belirtildi.

Fener 6-1

Futbolcuların katılımıyla gerçekleşen toplantıda her oyuncunun görüşleri alındı. Tartışmalarda, ligden çekilmeye sıcak bakılmadığı ve takımın mücadeleye devam etme kararı aldığı kaydedildi. .

Fener 7-1

Sarı-lacivertli futbolcuların oy birliğiyle aldığı "devam" kararı, teknik direktör İsmail Kartal tarafından yönetime iletilmek üzere rica edildi.

Fener 7-2

İdman öncesinde konuşan oyuncular, Kartal'a şu sözlerle seslendi: "Kolay şeyler yaşamadık, ortaya bir tepki konulması konusunda yönetim haklı. Genel kurulda ve sonrasında yönetim tarafından alınacak karara tabii ki saygı göstereceğiz ancak biz ligden çekilmek istemiyoruz. Sonuna kadar devam edelim. Herkesi yenerek gereken cevabı sahada vereceğiz ve şampiyon olacağız. Tüm bu olanlara en iyi tepki, bizim şampiyonluk kupasını kaldırmamız olacaktır."

Fener 8-1

Takımın hırsından etkilenen tecrübeli çalıştırıcının, öğrencilerinin sürece bakışını yönetime ileteceği bildirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ