Cumhurbaşkanı Erdoğan dün katıldığı ortak yayında rahatsızlandığı için yayına ara verildi. Bir süre sonra ekranlara yeniden çıkan Erdoğan, “Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm. İzleyicilerden helallik isterim” dedi. Doktorların tavsiyesi üzerine programlarına bir günlük ara vererek dinlenmeye çekilen Erdoğan’ın son durumunu yardımcısı Fuat Okay, anlattı. Oktay, “Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi. Sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi.” açıklamasında bulundu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah'ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum.

erd-4

KAPL KRİZİ İDDİALARINA YANIT

Konuyla ilgili açıklama yapan İletişim Başkanlığı, “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı yönündeki iddialar doğru değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek 'Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme' törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır” ifadelerini kullandı.

erddddd

İttifakgazetesi.com

Editör: Ali Aydın