Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ismael Garcia Gomez, Arda Güler hakkında yaptığı açıklamada, genç oyuncunun potansiyeli için Real Madrid'in uygun bir adres olduğunu dile getirdi.

Arda Güler Haber-7

Marca'ya konuşan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ismael Garcia Gomez, Arda Güler'in Real Madrid'de güvende olduğunu ifade etti.

Real Madrid Arda Güler-2

Ntvspor'un haberine göre; Gomez, Türkiye'nin duygusal bir ülke olduğunu vurgulayarak, "Futbol iklimi oldukça tutkulu. Bu, genç oyuncular için iki ucu keskin bir kılıç gibi. İki maç iyi oynarsalar, 'Türk Messi' diyorlar, iki maç kötü oynarsalar, 'Bu olamaz' diye eleştiriyorlar." dedi.

Arda Güler Haer

Gomez, Arda Güler'in durumunun farklı olduğunu belirterek, "Çünkü çok genç yaşta ülkenin en büyük takımlarından birinde oynayıp iyi maçlar çıkardı." şeklinde konuştu.

Arda Güler Ancelotti-3

Gomez, Arda Güler'in sadece kalitesi değil, aynı zamanda çekici bir oyun tarzına sahip olduğunu belirterek, "Onu izlediğinizde hemen dikkatinizi çekiyor. Üstelik dünyanın en büyük kulübüne transfer oldu." dedi.

Arda Güler 10

Ismael Garcia Gomez, Arda Güler'in yaşadığı sakatlıkların Real Madrid'deki antrenman seviyesinin sonucu olup olmadığı sorusuna yanıt verirken, "Arda'nın fiziksel zorluklarının Real Madrid'in antrenman seviyesiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Real Madrid çok maç oynayan bir takım. Bu nedenle ağır antrenmanların sayısı çok fazladır." yorumunda bulundu.

Mourinho'nun Fener için dedikleri yeniden gündem oldu Mourinho'nun Fener için dedikleri yeniden gündem oldu

Arda Güler 5-4

Gomez, Arda Güler'in yeni bir ülkeye gelmiş genç bir oyuncu olduğunu belirterek, "Yeni bir kültür, yeni bir dil... Yapabileceğiniz tek şey yeşil sahaya çıkıp diğer 11 kişiye karşı oynamak. Bu değişiklikler stres yaratabilir. Belki stres bu tür sorunları tetikleyebilir, bilemiyorum. Benim bildiğim şu; Arda çok çalışmaya devam etmesi gereken genç bir futbolcu" dedi.

Arda Güler 8-1

Gomez, Arda Güler'e karşı sabırlı olmanın ve oyuncunun gelişmesi için zaman vermenin önemini vurguladı.

Arda Güler 1-4

Antrenör, Türkiye'deki ortamı bırakıp Real Madrid'e gelmenin Arda Güler için çok faydalı olacağını düşündüğünü belirtti. Ayrıca, Vinicius ve Rodrygo gibi oyuncuların da benzer aşamalardan geçtiğini hatırlattı.

Arda Haber-5

Real Madrid formasıyla 7 maça çıkan Arda Güler'in 1 golü bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ