Galatasaray iç transfer çalışmalarına devam ediyor. 6 futbolcusuyla sözleşme yenilemeye hazırlanan Galatasaray'da Fernando Muslera'nın geleceği de netlik kazanıyor.

Galatasaray Muslera

Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig'e verilen milli arada Galatasaray yönetimi, iç transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takım, 6 futbolcusuyla sözleşme yenileme görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray Torreira 2

İç transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Lucas Torreira'nın sözleşmesinde iyileştirme yapılması için hazırlıklar yapılıyor.

Galatasaray Torreira

Uruguaylı yıldızın 2 milyon 750 bin euroluk garanti ücret içeren sözleşmesi 3.2 milyon euroya çekilecek ve süresi uzatılacak.

Galatasaray Barış Alper

En az kazanan isimlerden biri olan Barış Alper Yılmaz'a da zam yapılacağı belirtiliyor.

Galatasaray Barış Alper 2

Barış Alper Yılmaz'ın sezon başında 4 milyon liralık ücreti 7 milyon liraya çıkarıldıktan sonra, yeni maaşının 15 milyon lira civarında olacağı belirtiliyor.

Galatasaray Kaan Ayhan

Galatasaray cephesinde, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı ile yeni sözleşmeler üzerinde görüşmeler sürüyor.

Galatasaray Muslera 2

Yönetim, Abdülkerim Bardakcı ile anlaşma sağladıktan sonra Kaan Ayhan ile de anlaşma sağlama yolunda önemli bir adım attı. İki taraf arasındaki görüşmeler olumlu bir şekilde ilerliyor.

Galatasaray Muslera 4

Galatasaray, taraftarların merakla beklediği isimlerden biri olan Muslera ile yeni sözleşme imzalama sürecinde.

muslera-1muslera

Galatasaray'ın, Muslera ile 1+1 yıllık bir sözleşme için 1.5-2 milyon euro aralığında bir maaş üzerinde anlaşması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ