Süper Lig'in 30. haftasında bugün Kasımpaşa, evinde liderliğini sürdürmek isteyen Galatasaray'ı konuk edecek. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan olacak. Yardımcılıkları ise Cevdet Kömürcü ve Abdullah Bora Özkara yapacak.

Maç saat kaçta? Hangi kanalda?

Karşılaşma saat 16.00'da başlayacak ve canlı olarak beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Yasin Ö., Ben Ouanes, Gökhan Gül, Aytaç, Fall, Hajradinovic, Rochinha, Da Costa.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Berkan, Köhn, Torreira, K. Demirbay, Barış, Mertens, Kerem A., Icardi.

Galatasaray hata yapmak istemiyor

Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile karşı karşıya geleceği hafta Okan Buruk ve öğrencileri, Kasımpaşa deplasmanından üç puanla dönmek istiyor. Galatasaray, İstanbul ekibi karşısında kazanması durumunda puanını 81’e yükseltecek. Sarı-kırmızılılarda kritik mücadele öncesinde gözler Icardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu gibi yıldızlara çevrildi.

17 maçtır bileği bükülmüyor

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de son 17 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, ligde 12. haftada Atakaş Hatayspor'a yenildikten sonra çıktığı 15 maçı kazanarak ve 2 maçta berabere kalarak etkileyici bir performans sergiledi.

29 maçlık süreçte 15 maçta kalesini gole kapatan sarı-kırmızılı ekip, ligde en az gol yiyen takım olarak öne çıkıyor.

4 isim ceza sınırında

Galatasaray'da Sergio Oliveira, Kaan Ayhan, Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, yarın sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve Süper Lig'in 31. haftasında Atakaş Hatayspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecekler.

Kasımpaşa ilk 4 peşinde

Ev sahibi Kasımpaşa, bu sezon Süper Lig'de dikkat çeken performansıyla öne çıkıyor. Şu ana kadar oynadığı 29 maçta 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde eden Kasımpaşa, topladığı 43 puanla ligde 5. sırada bulunuyor.

Galatasaray'da son durum

Galatasaray, geride kalan 29 haftada sadece 1 kez mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılılar, oynadıkları karşılaşmalarda 25 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Okan Buruk ve öğrencileri toplamda 64 gol atarken, kalesinde ise sadece 17 gol gördü. Galatasaray, haftaya topladığı 78 puanla zirvede yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ