UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden Galatasaray, evinde Manchester United ile karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen maçta iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı:

GARNACHO VE FERNANDES ERKEN GOLLERİYLE UNITED’I ÖNE GEÇİRDİ

Maça hızlı başlayan konuk ekip, 11. dakikada Alejandro Garnacho’nun golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray savunmasının hatasını iyi değerlendiren genç oyuncu, kaleci Muslera’yı avladı. 18. dakikada ise Bruno Fernandes, ceza sahası dışından yaptığı vuruşla skoru 2-0 yaptı.

Eray Akar Belediye Kütahyaspor’da Eray Akar Belediye Kütahyaspor’da

ZIYECH’İN FRİKİK GOLÜ GALATASARAY’A UMUT VERDİ

Galatasaray, 29. dakikada Hakim Ziyech’in muhteşem frikik golüyle farkı bire indirdi. Faslı oyuncu, yaklaşık 25 metreden kalecinin solundan topu ağlara gönderdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan Manchester United, 55. dakikada Scott McTominay’in kafa golüyle skoru 3-1 yaptı. Sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen İskoç oyuncu, Muslera’yı bir kez daha geçti.

RONALDODAN SONRA İLK

Galatasaray, 62. dakikada yine Ziyech’in frikik golüyle umutlandı. Faslı yıldız, bu kez kalecinin sağından topu filelere yolladı. 71. dakikada ise Kerem Aktürkoğlu, Ziyech’in asistinde skoru 3-3 yapan golü attı. Opta verilerine göre, Kerem Aktürkoğlu’nun Cristiano Ronaldo’dan (2012/13) sonra bir Şampiyonlar Ligi sezonunda Manchester United’a hem içerde hem de dışarıda gol atan ilk oyuncu oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ