Sergio Oliveira'nın, Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ile yaşadığı tartışma sonucu kadro dışı bırakılmasının ardından özür dilemesine rağmen forma şansı bulamadığı belirtildi. Berkan Kutlu ve Kerem Demirbay'ın performansıyla geri planda kalan Oliveira'nın, sezon sonunda kulüp bulması durumunda bonservis konusunda sorun çıkarılmayacağı iddia edildi.

Sabah'ın haberine göre; Sergio Oliveira'nın sadece 10 resmi maçta ilk 11'de sahaya çıkması ve son 5 lig maçında süre alamaması, forma şansı bulmakta zorlandığını ve teknik ekip tarafından tercih edilmediğini gösteriyor.

Mete Gazoz 7 yılda toplam 50 madalyayı koleksiyonuna ekledi Mete Gazoz 7 yılda toplam 50 madalyayı koleksiyonuna ekledi

Sergio Oliveira'nın Berkan Kutlu'nun ardından forma rekabetinde geriye düşmesi, onun için kulüpten ayrılma ihtimalini güçlendiriyor. Sarı-kırmızılı yönetimin gelecek planlamasında Oliveira yer almıyor.

31 yaşındaki deneyimli futbolcunun 2 milyon 750 bin Euro garanti ücretle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak yaz transfer döneminde kendisine kulüp bulması halinde, bonservis konusunda sorun çıkarılmayacağı belirtiliyor.

Bu sezon, teknik direktörü Okan Buruk ile yaşadığı tartışma nedeniyle bir süre kadro dışı bırakılan Oliveira, özür diledikten sonra affedilmişti. Ancak deneyimli oyuncu, takıma döndükten sonra forma şansı bulamadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ