Süper Lig’in 35. haftasında lider Galatasaray, Rams Park’ta ligin zorlu takımlarından Sivasspor’u konuk ediyor.  Süper Lig’de son 4 haftaya girilirken Galatasaray, haftaya Fenerbahçe’nin 4 puan önünde girdi.

Maç ne zaman?

Galatasaray’ın Sivasspor’u ağırlayacağı mücadele bugün saat 19:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Karşılaşmanın hakemleri

Galatasaray - Sivasspor mücadelesini Arda Kardeşler yönetirken yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve Serkan Olguncan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Muhtemel 11

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Sivasspor karşısında Muslera, Kaan, Nelsson,Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

Galatasaray son 4 haftaya 4 puan önde giriyor

Haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider giren Galatasaray, ligin geride kalan 34 maçlık bölümünde 30 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu 93 puan topladı. Puan cetvelinde 9. sırada yer alan Sivasspor'un ise 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 48 puanı bulunuyor.

Cimbom rekor peşinde

Galatasaray, Sivasspor maçından puan alması halinde Fenerbahçe'nin bir sezonda en fazla puan toplama rekorunu kıracak.

1988-1989 sezonunda 93 puan toplayan Fenerbahçe, 3 puanlı sisteme geçilmesinin ardından Süper Lig'de bir sezonda en fazla puan alan takım konumunda bulunuyordu.

Galatasaray ise geçen haftaki Yukatel Adana Demirspor galibiyetiyle puanını 93'e çıkarmıştı. "Cimbom" böylelikle bitime 4 maç kala rakibinin rekoruna ortak olmuştu.

Sarı-kırmızılı ekip, Sivasspor maçını kaybetmemesi durumunda Fenerbahçe'nin rekorunu kıracak.

Galatasaray'ın bileği 22 maçtır bükülmüyor

Bu sezonki tek yenilgisini 12. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor karşısında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 22 lig maçında 20 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

RAMS Park'ta oynadığı 17 Süper Lig karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, ligde sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor.

Fatih Terim'in ayrılığı Yunanistan basınında! Fatih Terim'in ayrılığı Yunanistan basınında!

Sivasspor sürpriz peşinde

Sarı-kırmızılılar, ligde 30 galibiyet alırken, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Atakaş Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Mondihome Kayserispor'la 0-0, Sivasspor'la da 1-1 berabere kaldı. Sivasspor, Galatasaray deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ