Futbolda 2024-2025 sezonu transfer dönemi 24 Haziran'da başlayacak Futbolda 2024-2025 sezonu transfer dönemi 24 Haziran'da başlayacak

Sarı-kırmızılılar, ara transfer döneminde kadrolarını Serge Aurier ve Carlos Vinicius gibi güçlü isimlerle güçlendirirken, sol bek mevkisi için de harekete geçti.

Ntvspor'un haberine göre :Sacha Boey'un ayrılığının ardından Serge Aurier'i kadrolarına katan ekip, Bakambu'nun boşluğunu da Carlos Vinicius ile doldurdu. Ancak, sezon başında transfer edilen ve beklenen performansı sergileyemeyen Angelino'nun takımdan ayrılmasının ardından Galatasaray, Toral Bayramov'u kadrolarına katmak için adımlar atmaya başladı.

Galatasaray, sol bek transferini bir an önce tamamlamak istiyor. Bu doğrultuda, futbol direktörü Cenk Ergün, geçen hafta Azerbaycan'a giderek Karabağ formasını giyen 22 yaşındaki sol bek Toral Bayramov'u izledi. İki kanatta da görev yapabilen Bayramov için olumlu bir rapor veren Cenk Ergün'ün, Azerbaycan futbolunda dikkat çeken birkaç futbolcuyu daha izlediği öğrenildi.

Azerbaycanlı futbolcuların Türkiye liglerinde artan bir şekilde yer aldığına dikkat çeken menajer Elvin Zeynalov, "Dileğimiz, iki kardeş ülkenin futbolcularının aynı takımda oynaması. Azerbaycan'da çok yetenekli isimler var. Türk futboluna katkıları olacak çok yetenekli oyuncular mevcut. Türkiye ligleri Azerbaycanlı oyuncular için de önemli bir alan. Toral Bayramov, 3 büyüklerde oynayabilecek bir isim. Turan Manafov ve Ruslan Hacıyev gibi isimleri de sayabiliriz. Azerbaycan'da daha birçok yetenekli isim bulunuyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ