Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Pendikspor'u 2-0 yenerek galibiyet serisine devam etti. Cedric Bakambu'nun 69. dakikada attığı golün ardından Hakim Ziyech 82. dakikada skoru belirledi.

Bu galibiyetle Sarı-Kırmızılı ekip, ligdeki 12. zaferini elde ederek puanını 37'ye yükseltti. Pendikspor ise 7. kez mağlup olarak 13 puanla 16. sırada yer aldı.

Maç sonrası Galatasaray, Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hakkında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. "Çok seviliyorsun Mauro!" mesajıyla birlikte, Icardi'nin maç öncesinde çocuklarla bir arada olduğu bir fotoğraf paylaşıldı.

Gönderide, "Yeşil sahadan doğan ve her gün büyüyen bu sevgi yumağının başrollerinde yine çocuklar ve Icardi var. Çok seviliyorsun Mauro!" ifadelerine yer verildi.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'ın bu paylaşımına büyük ilgi gösterdi ve Icardi'nin fotoğrafına yoğun bir beğeni ve yorum trafiği oluşturdu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni gerçekleştirildi Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni gerçekleştirildi

Kaynak: HABER MERKEZİ